SEOPentru 2015, tendintele pentru stategie SEO de succes sunt urmatoarele:

  • O stategie de SEO puternica trebuie sa contina continut de calitate, linkuri relevante si social media
  • Content Marketing - Un continut de marketing bun face un utizator sa se opreasca ... sa citeasca ... sa gandeasca .. si apoi sa actioneze.
  • Optimizarea pentru dispozitivele mobile nu mai este o optiune, ci o necesitate.
  • Construirea unui brand.
  • Google+ este viitorul!

Pe viitor, companiile nu ar trebui sa directioneze cea mai mare parte din bugetele de marketing pe promovari ocazionale, ci pe construirea unui brand online prin intermediul SEO. Crearea unei imagini de brand puternice, a unui continut de marketing captivant impreuna cu o activitatea puternica in Social Media, vor duce la o clasare buna in motoarele de cautare, generarea unui trafic mai mare si inevitabil la cresterea numarului de clienti.


SEO (Search Engine Optimization = Optimizarea pentru motoare de cautare) reprezinta o gama variata de tehnici, menite sa ajute la obtinerea unor clasari cat mai sus in motoarele de cautare (Google, Bing, Yahoo), adica la obtinerea unui rank(pozitionari) cat mai avantajos, ca raspuns la o cautare. Printr-o clasare cat mai sus in lista de cautare, veti obtine astfel trafic pe site-ul dumneavoastra, avand in vedere ca aproximativ 85% din accesari provin din motoarele de cautare.


Ai o afacere si te-ai gandit sa o lansezi online?

Solutiile oferite de echipa Web Mobile opereaza la un nivel avansat de promovare online, fiind mult mai avantajoase decat solutiile clasice gen Google AdWords, Facebook Promote, etc. Daca va ganditi bine, banii pe care ii investiti intr-o reclama Adwords, in 1-2 luni veti putea alege o companie care sa se ocupe de promovarea online si veti iesi mult mai ieftin si mai bine deoarece multi potentiali clienti nu intra pe reclamele de la Google Adwords